Leuk hoor, al die gekkigheden die in de webshop van Cutshirt staan.

Maar maak het nog cooler met een t-shirt die je zelf bedacht hebt.

Wellicht vinden we jouw design wel so EPIC dat we hem in het assortiment opnemen.

Met een leuke kickback voor jou, de designer, uiteraard.

T-shirt bedrukken met jouw tekst.

Er zijn heel veel online partijen waar je t-shirts en ander textiel kan laten bedrukken. Daar zijn wij echt niet uniek in.

Wat we wel altijd bieden is kwaliteit, eerlijkheid en desgewenst kwantiteit. Wil je bijvoorbeeld een hele maatserie T-Shirts met jouw ontwerp bestellen dan kunnen we dit maken en leveren tegen voorwaarden die we vooraf bespreken.

Erg handig om je eigen mechandising lijn op te zetten bijvoorbeeld, je kunt natuurlijk ook gewoon on demand en per stuk bestellen.

Als je eigen t-shirt lijn goed begint te lopen kunnen we altijd gaan onderhandelen over prijzen en voorwaarden om t-shirts te bedrukken met jouw eigen tekst en/of logo.

Partijen bedrukte T-Shirts inkopen

Grote bestellingen kunnen we prima verwerken, houd wel rekening met een iets langere levertijd dan je gewend bent van Cutshirt.nl

Je kunt alles uit de shop in grote aantallen bestellen, ook als het verschillende maten betreft. Wil je een deal maken die je voordeel oplevert? Neem dan contact op voor een offerte op maat. 

De T-Shirts in onze shop zijn allemaal zwart en maken gebruik van een typisch Cutshirt lettertype. Wil je een geheel andere kleur en/of stijl? Geen probleem als je ons de bestanden in een vector formaat aanlevert. Vectorbestanden bestaan uit lijnen in plaats van pixels en zijn daardoor onbeperkt schaalbaar. Voorbeelden van vectorbestanden zijn .ai, .eps, .svg. Bestanden met deze extensies zijn vectorbestanden, bij twijfel kun je ons altijd even kosteloos naar je beschikbare digitale middelen laten kijken. 

We maken voor iedere aanvraag een offerte op maat afhankelijk van diverse factoren. Wil je bedrukte t-shirts in partijen inkopen, vraag dan naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Sowieso mag je van ons een hoge kwaliteit in materialen en dienstverlening verwachten.

Zelf een T-Shirt ontwerpen

Wil je jouw eigen ontwerpen terugzien in de webshop van Cutshirt.nl? Dat kan!

We vinden input van onze klanten erg belangrijk en gaan daar zo ver mogelijk in. Heb je een ontwerp, tekst, quote of iets anders waarvan je vindt dat het op een T-Shirt zou moeten staan? Stuur het ons toe en wij verkopen het voor je. Natuurlijk hoef je dat niet voor niets te doen.

Gaat het T-Shirt met jouw design viral? Vet! Dan kun je cashen! Wij handelen de verkoop, productie, verpakking en verzending voor je. Jij hoeft alleen maar jouw meesterwerk aan te prijzen bij je contact en je bankrekening wordt gespekt. Neem contact op, zoek je zwemdiploma op en we gaan met elkaar in zee!

Direct Contact

8 + 14 =

Levertijd

0